FOTOD Noored sulgpallurid tulid Poolast kuldmedalitega tagasi

Tartu Postimees
Copy
Noored sulgpallurid tõid Poolast mitu medalit, neist kõige edukamad olid aga Kaspar Sorge ja Marten Põder (poodiumil keskel).
Noored sulgpallurid tõid Poolast mitu medalit, neist kõige edukamad olid aga Kaspar Sorge ja Marten Põder (poodiumil keskel). Foto: Mihkel Talts

Läinud nädalavahetusel võisteldi Poolas Suwalki linnas sulgpallis, kus Eestit esindanud noored mängisid sedavõrd edukalt, et medaleid jagus mitmele tublile sportlasele.

Reedest pühapäevani toimusid Poolas Suwalkis samal ajal kaks turniiri, kus käisid võistlemas ka Tartu ülikooli akadeemilise spordiklubi (TÜASK) kasvandikud ning Triitoni klubi mängijad. Tartlased olid võõrsil vägagi edukad, kõige paremini esinesid aga Marten Põder ja Kaspar Sorge, kes saavutasid U15 turniiri paarismängus esikoha ning said kaela kuldmedalid.

Medalid tõid Poolast kaasa ka Kaisa Liis Lepp ja Romili Vakk, kes lõpetasid U17 turniiri paarismängus kolmanda kohaga.

Triitoni klubi mängijatest tegid häid tulemusi nii U15 kui ka U17 mängijad. Carmella Krislin Kruus sai 5. koha segapaarismängus koos Kaspar Sorgega (TÜASK), Priit Põder 5. koha nii U17 üksikmängus kui ka segapaarismängus koos Lumikki Liiasega. Lumikki Liias sai ka naispaarismängus 5. koha koos Marija Paskotšiga (Raul Must SK).

Samuti oli edukas Nõo sulgpalliklubi mängija Andre Looskari, kes saavutas U15 vanuseklassi üksikmängus kolmanda koha.

Lisaks sai Kaspar Sorge 3. koha U15 vanuseklassi üksikmängus.

Noori juhendasid Mihkel Talts ja Heiki Sorge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles