Tartumaal muutusid teeolud taas talvisteks

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Kui möödunud nädala lõpus võis uskuda, et kevad ongi käes, siis esmaspäeva hommikuks oli Tartus taas lund nii palju, et näiteks Narva maantee ja Puiestee tänava ristmikku tuli sahaga puhastada.
Kui möödunud nädala lõpus võis uskuda, et kevad ongi käes, siis esmaspäeva hommikuks oli Tartus taas lund nii palju, et näiteks Narva maantee ja Puiestee tänava ristmikku tuli sahaga puhastada. Foto: Jens Raavik

Varahommikul olid teeolud üle Eesti erinevad, näiteks Tartusse jõudis töönädala alguseks kohale korralik talveilm, mis pakub kindlasti lusti paljudele suusatajatele, ent autojuhtidel tuleb nüüd veel mõnda aega rehvide vahetamisega oodata.

Lääne- ja Põhja-Eestis olid täna hommikul veel teekatted kuivad või soolaniisked ja teeolud head, aga Kesk- ja Lõuna-Eestis lumised ja jäised ning teedel on libeduseoht. Tuulepuhangud on tugevad, ulatudes kuni 17 meetrini sekundis.

Ilmaprognoosi kohaselt sajab täna päeval Lõuna-Eestis lund ja tuiskab. Põhja-Eestis on sajuta ilm. Tugev tuul on eelkõige põhjarannikul. Temperatuurid on kogu Eestis miinuspoolel. Teedel on libeduseoht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles