Ravens jäi otsustavas mängus kindlalt finaali ukse taha

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Tartu Vald Ravens Futsal pidi kolme kohtumise järel tunnistama Tallinna Bunker Partneri paremust, mis tähendab, et tartlased mängivad nüüd ponksile.
Tartu Vald Ravens Futsal pidi kolme kohtumise järel tunnistama Tallinna Bunker Partneri paremust, mis tähendab, et tartlased mängivad nüüd ponksile. Foto: Diana Jesin

Laupäeva õhtul selgus Coolbeti saaliliiga teine finalist, kui kolmandas ehk otsustavas kohtumises sai Tallinna FC Bunker Partner Tartu Vald Ravens Futsali üle veenva 6:1 võidu. Viimase tegevjuht ja väravavaht Rene Kolsar tunnistas, et vastane oli parem, kuid samas jagus häid momente ka tartlastele.

Laupäeva õhtul Bunkeri kodusaalis toimunud kohtumise eel oli kahe võistkonna vahel viigiseis: Ravensil oli poolfinaalseeria avamängust tehniline võit, Bunkeril aga Lähtel peetud teise vooru 7:2 paremus. Nii oligi tegu otsustava duelliga, kus parem võistkond tagas endale pääsu finaali.

Pikema õlekõrre tõmbas Tallinna meeskond, kes saavutas kaheväravalise edu juba enne kümnendat minutit. Pavel Rubeli kahele tabamusele lisas ühe Andrei Sidorenkov ning nii mindigi vaheajale Bunkeri 3:0 juhtimisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles