Kastre vallas kadunud 85-aastast Heinut pole siiani leitud. Tema otsimiseks on kaasatud ka droonid

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Uuendatud 17. märts 2024, 13:14
Copy
Politsei palub kõigil, kel on infot Heinu asukohast või kes on teda näinud, anda sellest teada häirekeskuse numbril 112.
Politsei palub kõigil, kel on infot Heinu asukohast või kes on teda näinud, anda sellest teada häirekeskuse numbril 112. Foto: Lõuna prefektuur

Politsei palub abi Heinu asukoha tuvastamisel. Mees lahkus reede öösel Kastre vallas Aardla külas asuvast kodust ja jäi kadunuks. Politseinikud on kahe päeva jooksul kontrollinud mehe võimalikke asukohti, ent seni tulutult, mistõttu palutakse kohalike abi.

Lähedased andsid laupäeval politseile teada, et 85-aastane Heinu lahkus öösel kella 02.30 paiku kodust ja pole siiani tagasi tulnud. Mehe telefon on välja lülitatud.

Heinu on umbes 172 sentimeetrit pikk ja keskmise kehaehitusega. Peas on tal must nokamüts ja seljas hall kilejope. Mees lonkab kõndides jalga.

Mees on ka varem oma elupaigast lahkunud. Ta võib liikuda ka Ahja, Tabivere või Tartu kandis.

Lõuna prefektuuri operatiivjuht Kert Kotkas rääkis pühapäeval, et politseinikud on jätkanud täna Kastre vallas ja selle ümbruses erinevate aadresside kontrollimist, ent meest ei ole jätkuvalt leitud.

Kaasatud on ka vabatahtlikud, kaitseliitlased, droonid ja koerapatrullid.

Politsei palub kõigil, kel on infot Heinu asukohast või kes on teda näinud, anda sellest teada häirekeskuse numbril 112. Eriti palub politsei Kastre, Ahja, Tabivere ja Tartu inimestel hoida silmad lahti.

«Samuti ei ole välistatud, et Heinu on istunud bussi peale ja mõnda teise Eesti piirkonda sõitnud. Seega, kui olete Heinut eile või täna kuskil liikumas näinud, siis andke sellest politseile teada. Iga vihje on vägagi teretatav,» toonitas Kert Kotkas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles