Põrandapood kolib remondi ajaks soojakutesse

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Töö Lincona müügiesinduses jätkub ehituse ajal üsna tavapärases rütmis, sest seda võimaldab maja ette paigaldatud ehitussoojakutest konteinerlinnak.
Töö Lincona müügiesinduses jätkub ehituse ajal üsna tavapärases rütmis, sest seda võimaldab maja ette paigaldatud ehitussoojakutest konteinerlinnak. Foto: Sille Annuk

Põrandakatete maaletooja ja müüja Lincona Konsult AS alustab 18. märtsil Tartus Riia 140 asuva esinduse põhjalikku renoveerimist, kauplemine sel ajal aga ei katke.

Lincona tegevjuhi Sven Erslingi sõnul on Tartu esinduse põhjalik renoveerimine jätk 2018. aastal alguse saanud müügisalongide kontseptsioonide uuendamisele.

Renoveerimis- ja ehitustöödega tehakse müügisaal ümber ning kauplus-lao tüüpi esindusest saab ettevõtte teatel Lõuna-Eesti nüüdisaegseim ja suurim põrandakatete kompetentsikeskus, kus hakatakse korraldama ka koolitusi.

Tartu esinduse juhataja Priit Tiksi sõnul jätkub töö ehituse ajal üsna tavapärases rütmis, sest seda võimaldab maja ette paigaldatud ehitussoojakutest nn konteinerlinnak, milles on väike näidiste saal ja töökohad konsultantidele.

«Kuigi harjumuspärase kaupluse uksed on suletud, on konteinerilinnaku uks klientidele avatud tavapärastel aegadel,» ütles Tiks. «Tegutseme selliselt keskuse valmimiseni. Kui kõik läheb plaanitult, avame uksed suve esimeses pooles.»

Lincona Tartu sisearhitektuuri lahenduse autorid on KAMP Arhitektid. Ehituse peatöövõtja on Vennad Ehitus OÜ, eritellimusmööbli valmistaja Möblist OÜ. Tööks kulub ligi 250 000 eurot.

1992. aastal asutatud Lincona Konsult AS on kodumaisel kapitalil põhinev põrandakatete maaletooja ja müüja. Firmal on esindused Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Viljandis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles