Vene tehnika jääb motomessilt kõrvale

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Päev enne Motoexotica algust sisustasid Unic-Moto vanamootorrattaklubi esindajad messiplatsi, kus sel korral saab näha Saksa, Rootsi ja USA päritolu militaarmasinaid.
Päev enne Motoexotica algust sisustasid Unic-Moto vanamootorrattaklubi esindajad messiplatsi, kus sel korral saab näha Saksa, Rootsi ja USA päritolu militaarmasinaid. Foto: Kristjan Teedema

Reedel algab Tartu Näituse messikeskuses motomess Motoexotica, mis tänavu tähistab 20. aastapäeva. Sel korral on messil esindatud 25 mootorratta ja ATV kaubamärki ning olemas on ka vanatehnika nurk, kust sel korral Vene sõidukeid ei leia.

2004. aastal ellu kutsutud Motoexotica on vanim ning ühtlasi ainus Eestis peetav mototeemaline mess. Viimastel aastatel koos ilumessiga näitusepaviljone jaganud Motoexotica on taas endises kuues ehk kogu messikeskus on kolm päeva mototehnika päralt. Kahe-, kolme- ja neljarattalisi sõidukeid pannakse publikule vaatamiseks välja rohkem kui 200 ning korraldajate sõnul pole nii mitmekülgne Motoexotica varem olnud.

Uued tulijad

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles