Ravens vandus kodus Bunkerile alla, finalist selgub otsustavas mängus

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Et Ravens Futsal võitis esimese ning kaotas teise mängu, tuleb neid finaalkoha nimel Bunkerile ka kolmandat korda vastu minna.
Et Ravens Futsal võitis esimese ning kaotas teise mängu, tuleb neid finaalkoha nimel Bunkerile ka kolmandat korda vastu minna. Foto: Diana Jesin

Saalijalgpalli meeskond Tartu Vald Ravens Futsal võõrustas kolmapäeva õhtul Coolbeti saaliliiga teises poolfinaali kohtumises Tallinna Bunker Partnerit, kes lahkus pealinna kindla 7:2 võiduga. Et esimeses mängus teenis Ravens tehnilise võidu ja seis on seega tasa, selgub finalist kolmandas kohtumises.

Poolfinaalseeria teine mäng algas Lähte spordihallis üsna tasavägiselt, kuid peagi haaras juhtohjad külalismeeskond: üheksandal minutil oli täpne Deniss Vnukov. Sama palju minuteid hiljem lõi ta teisegi värava ning nii näitas tabloo vaheajale minnes Bunkeri 2:0 eduseisu.

Teisel poolajal mängupilt esmalt võrdsustus, sest Mats Plado lõi 28. minutil Ravensi kasuks ühe värava tagasi. Seejärel, kuigi tartlastest oli täpne ka Eduard Desjatski, hakkasid pealinlased taas eest rebima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles