JK Tammeka II kohtub Pärnuga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Ants Liigus

Eelmisel pühapäeval 4:1 Kohtla-Järve FC Lootuse alistanud Tammeka duubelmeeskond hoiab esiliigas hetkel kahe võidu, ühe viigi ja ühe kaotuse järel viiendat koht. Sel pühapäeval kell 17 kohtuvad nad Annelinna kunstmuruväljakul Pärnu linnameeskonnaga.

Olnud laupäeval alustas hooaega edukalt Tammeka esindusnaiskond, kui 2:1 võideti Noortekoondist. Duubelnaiskond alustab uut hooaega sel pühapäeval, kui Annelinna kunstmuruväljakul pannakse pall kell 19.30 mängu SK Premium 10 vastu.

Meistriliiga ajakava järgi peaks Tammeka esindusmeeskond laupäeval Saaremaal kohtuma FC Kuressaarega, kuid tänase seisuga on mängu toimumine ilmamuutuse tõttu kahtluse all.

Jalgpalliliidu pressiesindaja Mihkel Uiboleht ütles, et kindlat otsust veel tehtud ei ole ja pidevalt jälgitakse Saaremaa ilmateadet ning suheldakse Kuressaare klubi esindajatega.

Naiste meistriliiga järgmised kohtumised on kavas nädala pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles