Võrkpallinaiskonna peatreener poolfinaalist: see ülesanne sai täidetud, nüüd läheb madinaks

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Tartu ja Rae naiskond kohtusid omavahel ka oktoobri esimesel päeval, mil 3:2 jäi peale Andrei Ojametsa juhendatavad ülikoolilinna võrkpallurid.
Tartu ja Rae naiskond kohtusid omavahel ka oktoobri esimesel päeval, mil 3:2 jäi peale Andrei Ojametsa juhendatavad ülikoolilinna võrkpallurid. Foto: Margus Ansu

Naiste võrkpalli Eesti meistrivõistlustel lõppesid teisipäeval veerandfinaalid, kust geimigi loovutamata pääses nelja parema sekka ka Tartu Ülikool / Bigbank. Mängugraafik on aga tihe, sest neljapäeval võõrustab neid poolfinaalseeria avakohtumises Rae Spordikool / Viaston, kelle vastu mängides «kingitusi» pole mõtet oodata, arvab Tartu peatreener Andrei Ojamets.

Nelja hulka edenes Tartu naiskond kindlalt, sest Viljandi Metalli punktisaldo hoiti kummaski veerandfinaali kohtumises alla 20 punkti.

«Tulemus on tulemusena tähtsam, aga need olid väga positiivsed ja kindlalt saadud võidud,» leidis ka Tartu võrkpallinaiskonna peatreener Andrei Ojamets. «See ülesanne sai täidetud, nüüd läheb madinaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles