Enn Lillemetsa juhitud Pallase ühing kustutati äriregistrist (1)

Raimu Hanson
, ajakirjanik
Copy
Kunstiühing Pallas eesotsas Enn Lillemetsaga avas mullu 20. aprillil linnamuuseumis näituse Eduard Rüga loomingust.
Kunstiühing Pallas eesotsas Enn Lillemetsaga avas mullu 20. aprillil linnamuuseumis näituse Eduard Rüga loomingust. Foto: Sille Annuk

Meie linnas kunstinäituste korraldajate hulgas on tasapisi, aga järjepidevalt tegutsenud kunstiühing Pallas eesotsas Enn Lillemetsaga (65). E-äriregistrist on näha, et see mittetulundusühing on 29. veebruaril kustutatud. Kuidas küll nii?

Sealsamas on aimata ka põhjus. Nimelt on saanud KÜ Pallas mullu 24. novembril hoiatusmääruse registrist kustutamise kohta, sest majandusaasta aruanne on esitamata. Samas on näha, et see on jäänud esitamata ka eelmisel kuuel korral. Nüüd anti kolm kuud lisatähtaega, mis möödus 27. veebruaril. Ja et vajalik dokument jäi edastamata, kustutati KÜ Pallas äriregistrist.

Enn Lillemets teatas kommentaariks, et 28. veebruaril toimus Tartu kirjandusmajas kunstiühingu Pallas erakorraline peakoosolek. Esimeheks valiti kolmeks aastaks tagasi Enn Lillemets, juhatusse lisaks esimehele Liisa Maria Murdvee ja Ricardo E. Mateo Durand. Juhatusele tehti ülesandeks korrastada ühingu aruandlus hiljemalt 31. märtsiks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles