Linnaäärses tasuta parklas laiutavad romud ja rendiautod (4)

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Tartu külje all maal elav Indrek Zolk pidi oma Citroëniga parkimiseks ukerdama üle lumehunniku jäänuse, et saada Võru tänava lõpus asuvas tasuta parklas viimane vaba koht.
Tartu külje all maal elav Indrek Zolk pidi oma Citroëniga parkimiseks ukerdama üle lumehunniku jäänuse, et saada Võru tänava lõpus asuvas tasuta parklas viimane vaba koht. Foto: Sille Annuk

Tartu servas Võru tänava lõpus asub parkla, mis on eeskätt mõeldud neile, kes tulevad maalt linna, jätavad oma auto parklasse ning jätkavad linnas teekonda ühissõidukiga. Paraku on selle parkla hõivanud romusõidukid ja rendiautod, seega isegi kui väga tahaks, ei mahu maalt linna tööle tulija auto sinna.

Säärase murega põrkus eelmisel nädalal Tartu ülikooli lektor Indrek Zolk, kes elab Tartu külje all Aardla külas. Neljapäeva hommikul sai ta oma mikrobussi parklasse jätta vaid seetõttu, et hõivas ligi kolmekümnele autole mõeldud platsil viimase vaba koha.

Selleks tuli tal ukerdada üle lumekuhja, mida varakevadine päike polnud suutnud viimseni ära sulatada. «Talvel ei saanud neid kohti üldse kasutada, sest siin oli suur lumekuhi ees,» rääkis Indrek Zolk, viidates parkla lõpus asuvale lumehunniku jäänusele, mis blokeeris talvel ligipääsu kahele parkimiskohale.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles