ELU ISE Juuksuriäri telgitagused: öised broneeringud ja klientide pikk talveuni

Kristofer Seema
, reporter
Copy
Kristi ja Airon Roosalu on salongi pidanud kaheksa aastat. Kuigi nad on kolm korda Tartus asukohta vahetanud, on püsikunded jäänud samaks. Nende sõnul on inimestel kindel oma juuksur, keda naljalt välja ei vahetata.
Kristi ja Airon Roosalu on salongi pidanud kaheksa aastat. Kuigi nad on kolm korda Tartus asukohta vahetanud, on püsikunded jäänud samaks. Nende sõnul on inimestel kindel oma juuksur, keda naljalt välja ei vahetata. Foto: Sille Annuk

Vanalinnas Toomemäel asub ilusalong Nokturn, mis kolis koos kääride ja kammidega sinna möödunud aasta juulis. Nagu paljudel Lossi tänava majadel, on ka selle ilusalongi ruumidel pikk ja kirev ajalugu. Seal on tegutsenud CBD kanepipood, baar ja tütarlastekool. Salongi omanike Kristi ja Airon Roosalu sõnul on koha ajalooga võrdselt kirju ka nende klientuur.

Äri majandusliku poolega tegeleva Airon Roosalu sõnul on ülikoolilinnas ligi 400 salongi, mis tähendab, et igale juuksurile peaks jaguma umbes 250 potentsiaalset klienti. «Tegelikult on konkurents tihe, pea igal nurgal on salong. Kui oled esisaja hulgas, teenid leiva lauale,» tõdes ta.

Vähemalt 10 000 eurot

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles