Tartu soovib meelitada linnaujula juurde söögikoha pidajaid

Tartu Postimees
Copy
Tartu linnavalitsus otsib linnaujula juurde toitlustajaid.
Tartu linnavalitsus otsib linnaujula juurde toitlustajaid. Foto: Margus Ansu

Tartu linnavõim korraldab konkursi linnaujula juures linnale kuuluvast Ujula tänav 102 kinnistust kolme 42 ruutmeetri suuruse maa-ala rendile andmiseks toitlustuse pakkumiseks.

Ülejõe linnaosas Emajõe vasakkaldal asuv linnaujula on muutunud viimastel aastatel tartlaste seas üha populaarsemaks supluskohaks. Seda on soosinud ranna ja selle lähiümbruse uuendamine 2022. aastal, kui loodi nii lastele kui ka täiskasvanutele mitmekesisemad võimalused puhkamiseks ja tervisespordiga tegelemiseks. Linn soovib muuta Emajõe-äärse ala veelgi atraktiivsemaks puhkepaigaks ning pakkuda ranna vahetus läheduses mitmekesisemaid toitlustusvõimalusi. 

Maa-alad antakse ettevõtjatele toitlustuse pakkumiseks kasutada kolmeks suvehooajaks ehk 15. maist 15. septembrini. Kõigi kolme rendile antava maa-ala alghind on 300 eurot hooaja eest. Müügikoht peab olema teisaldatav ning konteinerid, telgid ja muud varjualused ei ole lubatud. Pakutav toit peab olema söödav käest ja püstijalu ehk sobivad on salatid, vrapid, tortiljad, poke-kausid, burgerid, pitsad, smuutid, mahlad, pudelivesi, karastusjoogid, kohv, tee, magusad ampsud ja muu selline. Keelatud on kartulispiraalid, suhkruvatt, poolfabrikaadid ja väikepakendisse pakitud suhkur, sool, kastmed, pipar ja kohvikoor. Keelatud on ka alkohoolsete jookide, tubakatoodete ja tubakatootega seonduvate toodete müük.

Tartu linn tagab igale müügikohale elektriühenduse 3 x 10 A. Toitlustusteenuse pakkumiseks vajava puhta joogivee peab rentnik ise korraldama, samuti tekkinud reovee utiliseerimise ning oma prügi äraveo. Pakkumusi oodatakse 9. aprilliks.

 

 

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles