Saaliliiga poolfinaalis jooksis platsile mängukeeluga mängija, mistõttu muutus võitja

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Vastavalt juhendile kanti turniiritabelisse mängu tulemuseks -:2 Ravens Futsali kasuks. Et Eduard Desjatski oli kahel korral täpne, jäid väravad tema arvele.
Vastavalt juhendile kanti turniiritabelisse mängu tulemuseks -:2 Ravens Futsali kasuks. Et Eduard Desjatski oli kahel korral täpne, jäid väravad tema arvele. Foto: Diana Jesin

Saalijalgpalli kõrgeimas liigas ehk Coolbeti saaliliigas peeti laupäeval esimesed poolfinaalseeria kohtumised. Tartu Vald Ravens Futsal sõitis selleks külla Tallinna FC Bunker Partnerile, kes võitis mängu 5:2. Hiljem tulemus aga tühistati ning nii teenis võidu hoopis Tartu meeskond.

Põhihooaja liidrina lõpetanud Tallinna meeskond jäi algul kaotusseisu, sest juba avaminutil oli Tartu poolelt täpne Eduard Desjatski. Järgnes tasavägine mäng, kus võitja tuli välja selgitada lisaajal. Nüüd on Tallinna 5:2 võidust järel aga -:2 kaotus ning protokollist ilmnevad vaid Desjatski kaks tabamust ja 14 kaarti, millest kolm on tallinlaste teenitud punased.

Mängu tulemus tühistati, sest ilmnes, et Bunker Partneri koosseisus osales mänguõiguseta mängija – endine Premiumi liiga pallur Denis Vnukov. Muide, tema oli just see, kes nelja väravaga aitas oma meeskonnal võita. Kuid nagu liiga reeglistik ette näeb, tühistaski jalgpalliliit Tallinna Bunker Partneri võidutulemuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles