Pildid Eakas härra tegi autoga õhulennu eramaja aeda (1)

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy

Laupäeval pärast kella ühte juhtus avarii Tartus Võru tänava Maxima lähistel, kus Volkswagenit juhtinud eakas mees sõitis läbi eramaja aia.

Pealtnägijate sõnutsi hakkas Volkswageni juht Maxima parklast välja sõitma. Tänavale jõudmiseks pidanuks ta keerama paremale, kuid äkki põrutas Volkswagen otse üle parkla sissesõidutee, üle kõnnitee, läbi võrkaia ning peatus ühe tagahoovi peenarde vahel.

Sündmust pealt näinud inimesed selgitasid, et auto hoog oli üsna suur. «Hea, et samal ajal kedagi kõnniteel ei liikunud,» ütles sündmust pealt näinud mees.

Enne teelt välja sõitmist riivas Volkswageni juht ka üht musta Mercedest. Eeldatavalt tabas Volkswagenit juhtinud eakat härrat terviserike. Kiirabi viis avariisse sattunud härra haiglasse.

Üks pealtnägijaist selgitas, et Volkswagenil oli automaatkäigukast, seega gaasi põhja vajutades kogus sõiduk ka lühikese maa peal üles päris suure hoo.

Lõhutud aia omanik ütles, et oli avarii ajal toas, kuulas raadiot Vaba Euroopa, kui äkki õue vaadates märkas, et keset tema aeda seisab hõbedane auto.

«Oh, siin on ennegi aeda lõhutud, ma toon plekikäärid, lõikan aia katki, muidu ei saa nad seda autot siin kätte,» ütles aia peremees muretult.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles