Pildid Meriahvenast sai koos suitsuahjuga tuleroog

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy

Jaan Koorti tänaval puhkes neljapäeva pealelõunal tulekahju, see sai alguse garaažis asunud suitsuahjust, kus parasjagu valmis meriahven. 

Mõni minut peale kella 14.30 märkas üks tänaval kõndinud inimene, et maja katuse alt ja seina vahelt imbub suitsu. Ta andis sellest teada häirekeskusele.

Kohale saabunud päästjad avastasid, et tuld oli võtnud garaažis olev suitsuahi, mis oli jäetud järelevalveta. Päästjad kontrollisid garaaži ja elamu tuleohutust ning said õnneks tõdeda, et tuli polnud veel jõudnud koldest kuigi kaugele levida.

Läks tõesti õnneks, leidis ka peremees Meelis Lendav. «Muidu on kõik kivist, ainult suitsutuskolle oli puitlaudisega, et oleks tervislikum ja valmistooted naturaalsemad. Kahjuks ei olnud hööveldatud lepalauad tulekindlad,» nentis ta. «Nüüd vooderdan suitsutuskambri punaste tellistega.»

Ta lisas, et ei kasuta suitsuahju tihti, vaid umbes seitsmel korral aastas. Liha ja kala suitsutab ta seal enda tarbeks. Et ahi sai nüüd kannatada, pakkus Lendav, et selle parandamine ja täiustamine võtab ehk nädala jagu aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles