Kultuurkapital kolis ja vahetas juhatajat

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Evrecht
Anne Evrecht Foto: SCANPIX

Tartu Kultuurkapitali büroo vahetas eelmisel nädalal asukohta, kolides raeplatsi hoonest loomemajanduskeskusesse, Kalevi 13 maja teisele korrusele. Telefonid on endiselt 744 1500 ja 504 9654.

Seni vastas nimetatud mobiilinumbril Tartu Kultuurkapitali juhatajana peaaegu kaks ametiaega, augusti algusest 2002 töötanud Ülle Koppel.

Alates aprillikuust täidab kultuurkapitali juhataja kohuseid ja teeb jätkuvalt ka raamatupidaja ja sekretäri tööd Anne Evrecht (pildil).

Koppeli sõnul oli ta lahkumisavalduse juba ammu nõukogule esitanud, tema uus töökoht ei olnud aga vähemalt eelmise nädala lõpul veel kindel.

Tartu Kultuurkapitali nõukogu esimees Helmer Jõgi nimetas büroo kolimise põhjuseks kulude kokkuhoidu.

«Loomemajanduskeskuses on büroo pind väiksem ja odavam, samuti keskkonna poolest sobilikum,» ütles ta. «Pealegi oli seni kasutada olnud hoone omanikel plaanis ise oma kinnisvaraga tegelema hakata.»

Senise juhataja lahkumist kommenteerides märkis Jõgi, et Ülle Koppel soovis minna uusi võimalusi otsima.

«Tema tööd jätkab praegu kohusetäitjana Anne Evrecht,» ütles Helmer Jõgi. «Kui nõukogu tuleb taas kokku, siis vaatame, kas otsida uus juhataja või ehk saab koguni üks inimene kogu selle tööga hakkama.»

Tartu Kultuurkapitali juhataja valitakse nõukogu poolt viieks aastaks.

1993–1998 oli selles ametis Tarmo Varendi ja 1998–2002 Eve Lill.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles