Galerii Tammeka tutvustas esindusvõistkondi, aga ka tulevikuplaane

Copy

Värske jalgpallihooaeg algas Tartu JK Tammekal esindusmeeskonna 1:1 viigiga Tallinna Kalevi vastu ning jätkus teisipäeva õhtul restoranis Kolm Tilli, kus lisaks meeskonna mängijatele tutvustati esindusnaiskonna liikmeid. Ka võeti jutuks klubi tulevikuvisioon.

Jalgpalliklubi ürituse tõttu oli tänavatoidukoha üks saalidest puupüsti inimesi täis, kohal paljud lapsevanemad, samuti klubi fännid ning mängijad. Õhtu algas sellega, et Tammeka tegevjuht Kristjan Tiirik selgitas klubi olukorda ja edasisi väljavaateid.

735 liiget, 27 treenerit, 4 füsioterapeuti, 5 kontoritöötajat ja 1,2 miljoni euro suurune eelarve, tutvustas Tiirik. Need arvud näitavad, et Tammeka on endiselt Lõuna-Eesti suurim jalgpalliklubi. Selline tõdemus pole aga see, millega klubi piirduda kavatseb. Tiiriku jutust selgus, et kui esmane siht on tabelis tõusta, püsivad kaugemad eesmärgid sealsamas, kus need on varemgi olnud. Nimelt tahab Tammeka tulla oma esindusvõistkondadega Eesti meistriks ning pakkuda konkurentsi kaugemalgi Euroopas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles