Nigel ärikliima nihutas raeplatsi kokteilibaari avamist mitu aastat

, praktikant
Copy
Uue koha peabaarmen Regeri Zoo (keskel) demonstreeris äripartnerite Martin Sõgeli ja Mikk Valtna assisteerimisel, kuidas valmib eriline kokteili Milky Way.
Uue koha peabaarmen Regeri Zoo (keskel) demonstreeris äripartnerite Martin Sõgeli ja Mikk Valtna assisteerimisel, kuidas valmib eriline kokteili Milky Way. Foto: Margus Ansu

Tartu raekoja vahetus naabruses paiknevas keldris avas hiljuti ukse kokteilibaar. Tegelikult pidanuks see juhtuma juba kolm aastat tagasi, aga äriliselt väga keeruliseks muutunud olude tõttu lükkus ettevõtjate plaan edasi

Baari Blood Milk Water kaasasutaja Karl Astok tõdes, et ettevõtmine osutus loodetust vaevalisemaks, sest koos koroonakriisiga saabusid joogi- ja toidukultuurile keskendunud ärisektoris keerulised ajad.

«Otsustasime, et ootame, kuni saame teha asja nii, nagu ise tahame, ja leppisime sellega, et avamisega läheb aega,» rääkis Astok. Ta lisas, et kõhklustest hoolimata aitas eesmärgile jõuda omanike ühine unistus luua Tartu südamesse üks maailmatasemel teenindusega kokteilibaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles