Palupera rahvas korraldab kooli kaitseks meeleavalduse (1)

Veiki Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Palupera koolis on viimastel kuudel olnud kaks tulist arutelu, kus vallaametnikud eesotsas Elva vallavanema Priit Värviga (esiplaanil) on tutvustanud kolmanda kooliastme sulgemise kava. Kohalikud inimesed on selle vastu.
Palupera koolis on viimastel kuudel olnud kaks tulist arutelu, kus vallaametnikud eesotsas Elva vallavanema Priit Värviga (esiplaanil) on tutvustanud kolmanda kooliastme sulgemise kava. Kohalikud inimesed on selle vastu. Foto: Veiki Ojaperv

Uue nädala esmaspäeval otsustavad Elva vallavolinikud Palupera kooli saatuse. Vallavalitsuse kava on seal sulgeda kolmas kooliaste ehk seitsmes, kaheksas ja üheksas klass ning viia Palupera ja Rõngu kool ühtse juhtimise alla. Sellise kavaga rahulolematud kohalikud inimesed kavatsevad enne vallavolikogu istungit Elva vallamaja ees meelt avaldada.

Meeleolud on kogukonnas viimastel nädalatel ärevad, nentis Palupera kooli kolmanda astme säilimise eest seisev Elva vallavolinik Birgit Lõhmus-Komleva (EKRE). «Oleme vallavalitsusele saatnud koolis õppivate lapsevanemate nimel erinevaid pöördumisi, kuid vallavalitsus ei ole nendega arvestanud,» ütles ta.

Birgit Lõhmus-Komleva
Birgit Lõhmus-Komleva Foto: erakogu
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles