Aardla tänaval juhtus aasta jooksul samas kohas juba viies liiklusõnnetus (2)

Jens Raavik
, ajakirjanik
Uuendatud 28. veebruar 2024, 18:30
Copy
Aardla tänav on Tartus üks tihedama liiklusega kohti, mistõttu juhtub seal ka küllaltki palju õnnetusi. Teisipäeval noore naisega toimunud avarii oli juba viies õnnetus samas kohas viimase aasta sees.
Aardla tänav on Tartus üks tihedama liiklusega kohti, mistõttu juhtub seal ka küllaltki palju õnnetusi. Teisipäeval noore naisega toimunud avarii oli juba viies õnnetus samas kohas viimase aasta sees. Foto: Kristjan Teedema

Eile õhtupoolikul sõitis Aardla tänaval auto otsa sõiduteed ületanud noorele jalakäijale, kes pärast õnnetust arstide tähelepanu vajas, ent lubati hiljem kodusele ravile. Politsei teatel oli see juba viies liiklusõnnetus, mis selles kohas viimase aasta jooksul juhtunud.

Tartus Aardla 23 juures juhtunud liiklusõnnetusest laekus teade politseile eile kella 16.30 paiku. Selgus, et 32-aastane naine sõitis seal sõiduautoga Hyundai I20 otsa ülekäigurajal teed ületanud 23-aastasele naisele. Kannatanu viidi pärast õnnetust haiglasse kontrolli ja lubati hiljem kodusele ravile.

Politsei- ja piirivalveameti Tartu piirkonna liiklussüütegude grupijuht Aare Sulg märkis, et jalakäija ületas sõiduteed selleks ettenähtud kohas. «Seda, miks autojuht jalakäijat ei märganud, ei saa praegu veel öelda,» kommneteeris Sulg. «Sõidukil põlesid tuled ja sõidukiirust ei ületatud. Samuti olid jalakäijal seljas helkurtraksid ja nähtavus õnnetuspaigas oli hea.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles