Politsei lükkas ümber info surnud pidutsejast. Elu kaotas naine aga poes ja varem

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Väljakutse tegija andis neljapäeval teada, et Tartus Sõbra tänava Prismas lebab teadvuseta naine.
Väljakutse tegija andis neljapäeval teada, et Tartus Sõbra tänava Prismas lebab teadvuseta naine. Foto: Margus Ansu

Tartus Kammivabriku tehasehoones peeti möödunud laupäeval pidu «Let It Roll on Tour Estonia», mille järel ringlesid sotsiaalmeedias kuvatõmmised ja info, et üks pidutseja kaotas üledoosi tõttu elu. Kammivabrikus peetud peol keegi ei surnud, kinnitab politsei. Küll juhtus nii päev varem sealkandis Sõbra Prismas.

Kammivabrikus pidutseti reedel ja laupäeval, kuid politsei sai äreva teate päev varem, neljapäeval kella 22.30 paiku. Väljakutse tegija andis teada, et Tartus Sõbra tänava Prismas lebab teadvuseta naine. Politseinikud elustasid naist kiirabi saabumiseni, kuid tema elu päästa ei õnnestunud.

Ekslikult hakkasid seejärel levima aga jutud, nagu oleks kõnealune juhtum seotud samal nädalavahetusel Kammivabrikus peetud üritusega, rääkis politsei pressiesindaja Gerli Vaher.

Samasugune info levis ka peol ning samuti olevat sotsiaalmeedias ringelnud kuvatõmmised samasisulistest tekstidest.

Nii sai ka politsei mitmelt meediaväljaandelt päringu Kammivabrikus juhtunu kohta. «Politsei saab kinnitada, et need sündmused ei ole omavahel seotud,» ütles Vaher täna õhtupoolikul. «Kammivabrikust eelmisel nädalvahetusel politseile ärevaid teateid ei tulnud, see pidu möödus meie vaates rahulikult.»

Politsei on alustanud kriminaalmenetlust, et välja selgitada, mis asjaoludel suri Sõbra Prismas käinud naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles