HIRM SAI TÕEKS Voolu tänav ujutabki üle, vesi tungis eramaja hoovi

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Mööda Voolu tänavat voolanud sulavesi jõudis vähemalt ühe maja hoovi, ent tänu linnavalitsuse kiirele reageerimisele saadi kraav tunni ajaga piisavalt puhtaks, et sulanud lumi vähemalt reede pärastlõunal enam elumaju ei ohustanud.
Mööda Voolu tänavat voolanud sulavesi jõudis vähemalt ühe maja hoovi, ent tänu linnavalitsuse kiirele reageerimisele saadi kraav tunni ajaga piisavalt puhtaks, et sulanud lumi vähemalt reede pärastlõunal enam elumaju ei ohustanud. Foto: Sille Annuk

Veebruari alguses kirjutas Tartu Postimees, et Tartus Variku linnaosas Voolu tänaval on pea kõik majad ühendatud linna veevärgiga, kuid vähemalt ühe maja puhta joogivee on tänavu ohtu seadnud soola ja prahti täis kõrged lumemäed, mis on veetud kokku mujalt linnast ning ootavad seal kevadist sula. See jõudis nüüd kätte ja vesi oli reede pärastlõunaks juba vähemalt ühe eramaja hoovi tunginud.

Tänavune talv on olnud lumega väga helde, mistõttu on Tartu linnavalitsus olnud hädas lume koristamisega ning pidanud leidma uusi paiku, kuhu lund saaks kokku vedada. Üks selline koht on Voolu tänav, kus muidu tühjana seisvatel platsidel kõrguvad nüüd lumest püramiidid.

Keemiat täis lumi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles