VAATA UUESTI Vabariigi aastapäeva kontsert ERMis

Tartu Postimees
Copy
Kontsert ERMis.
Kontsert ERMis. Foto: Arp Karm

Laupäeval kell 14 algab Eesti Rahva Muuseumi sillaalal kontsert «See Eestimaa on jäetud Sulle». Tartu Postimees vahendab seda otseülekandes.

Lavale astuvad Jalmar Vabarna, E STuudio tütarlastekoor, E STuudio kammerkoor, Elleri tütarlastekoor, E STuudio koori- ja tantsukooli lauljad ning tantsijad. Kontserdi kunstiline juht ja dirigent on Külli Lokko.

Esitusele tuleb Pärt Uusbergi, Rasmus Puuri, Mari Jürjensi, Mari Kalkuni, Veljo Tormise ning Kaarel Tamra ja Aapo Ilvese looming, samuti pärimusmuusika.

24. veebruaril ootab Eesti Rahva Muuseum kõiki tähistama vabariigi aastapäeva kontserdi, näitusetuuridega ja lipu otsimise mänguga lastele. Pidupäeva programm on tasuta.

ERMi uksed on avatud kell 10–18. Kell 12 ja 13 toimuvad tuurid püsinäitusel «Kohtumised» ning kell 15.30 avatud hoidla näitusel «Praktiline ilu». Näitusetuuridel osalemine on tasuta, kuid vajalik on eelnev registreerimine ERMi kodulehel.

Kell 12–15 on lastel võimalik osa võtta lipu otsimise mängust.

Muuseumi B-osas on avatud uus suurnäitus «Kellele kuulub öö?», kus saab kogeda nii mineviku kui ka oleviku linnaööd. Sellele näitusele on sissepääs piletiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles