Talverõõme jätkub ilmselt märtsi lõpuni

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Suusatajad Tähtvere spordipargis
Suusatajad Tähtvere spordipargis Foto: Sille Annuk

Tartu lumepargis jätkub lund nii kelgu- kui ka mäesuusanõlvale. Kuigi eile pärastlõunal oli seal vaid üksikuid kelgutajaid, siis nädalavahetustel ja isegi argipäeva õhtuti on lustijaid küllaga.

Järgmisel nädalal, koolivaheajal, on lumepark igal juhul avatud, lausus lumepargi juht Jaan Olmaru. Ta loodab, et lund jagub nõlvadele märtsi lõpuni. «Siis on plaanis korraldada lumelauavõistlus, selleks oleme eraldi ka kunstlund varunud,» rääkis ta plaanidest.

Talverõõme saab nautida mujalgi Tartus. Kuigi suur suusamaraton jäi möödunud nädalavahetusse, oli eile Tähtvere spordipargis ikka hulga suusatajaid. Kella kolme ajal pärastlõunal võis neid kokku lugeda kahe käe sõrmedel.

Tähtvere radadel eile suuski alla sättinud tartlane Meelis Nopri tunnistas, et maratonil jäi tal käimata, kuid lühemaid distantse läbib ta suuskadel meeleldi vähemalt paar korda nädalas. «Eks näis, mis ilm teeb, aga usun, et märtsi lõpuni saab siin suusatada,» hindas Nopri silmaga Tähtvere suusaradu.

Lisaks Tähtverele käib suusatamas ta Lähte ja Vooremäe radadel. «Üldiselt mulle meeldivad laugemad rajad, tõusud võtavad võhmale,» sõnas ta ja andis suuskadele hoogu juurde. 

Tuubitajad Tartu lumepargis
Tuubitajad Tartu lumepargis Foto: Sille Annuk
Meelis Nopri
Meelis Nopri Foto: Sille Annuk
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles