Mitte ainult suusamaratonil. Trikiratturite võistlusel sündis nädalavahetusel samuti rajarekord

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Korraldaja sõnul jätkus draamat küllaga, sest võistlejate positsioonid muutusid nii mõneski vanuseklassis alles finaalis.
Korraldaja sõnul jätkus draamat küllaga, sest võistlejate positsioonid muutusid nii mõneski vanuseklassis alles finaalis. Foto: Jaan Veeranna

Tartu linna 13. talvisel karikavõistlusel BMX-krossis sõideti sel nädalavahetusel IV etapp. Osavõtjate arv oli taas kasvanud ja jõudis juba 100 piirimaile.

Põnevust jätkus nii laupäevastes ajasõitudes kui ka pühapäeval finaalsõitudes. Sarnaselt pühapäevase Tartu suusamaratoniga, kus erakordselt libedates oludes sõitis täispikal distantsil rajarekordi eelmiselgi maratonil võidutsenud Henri Roos, sai ka BMX-krossis sisehalli rajarekord jälle ületatud ja seda suisa kahel korral. Sellega sai taas hakkama Joonas Vaikmäe: teises eelsõidus ajaga 12,13 sekundit ja kolmandas eelsõidus 12,12 sekundit.

Vaikmäe on juba korduvalt rekordeid purustanud. Detsembris tegi ta ringi ajaks 12,21 sekundit, mis oli siis uus rajarekord. Ühtlasi kuulus Vaikmäele ka eelmine parim aeg 12,27 sekundit, mille ta sõitis välja esimesel etapil novembri lõpus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles