REEDENE RÕÕM Silver Sepp võttis puu maha ja tegi sellest endale suusad (1)

Kristofer Seema
, reporter
Copy
Silver Sepp läheb Tartu maratoni vintage-sõidul starti omavalmistatud suuskadega. Keppe muusik valmis teha ei jõudnudki.
Silver Sepp läheb Tartu maratoni vintage-sõidul starti omavalmistatud suuskadega. Keppe muusik valmis teha ei jõudnudki. Foto: Sille Annuk

Tartu maratoni kõige kiiremad suusatajad lähevad rajale pühapäeval. Päev varem antakse stardipauk aga võistlusel, kus pole tähtsaim kiirus, vaid varustuse vastupidavus. Nimelt on 31-kilomeetrine rada homme suusatajate päralt, kelle suusad, kepid ja saapad on vähemalt 20 aastat vanad. Nende seas on ka muusik Silver Sepp, kes läks isegi sammu kaugemale ja tegi endale ise puust suusad valmis.

Lõpetasite eelmisel aastal täispika Tartu maratoni ajaga kaheksa tundi ja kolm minutit. Kuidas selle kogemuse kokku võtate?

Ma polnud kunagi ühelgi rahvaspordiüritusel käinud. Ega ma teadnud, kas on viisakas teistest inimestest mööda sõita, kõik koos ju läheme. Alguses palusin inimeste, kellest möödusin, vabandust. Nii on kontakt teiste osalejatega lihtne tulema, sest kõik on ühes eufoorias. Seda oli kihvt tunnetada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles