Tartu abilinnapeast Raimond Tammest saab laupäeva õhtul diskor

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Uisutajada on saanud Tartu Raekoja ees juba terve talve, ent laupäeval saab jää peal ka tantsumuusika saatel puusi nõksutada.
Uisutajada on saanud Tartu Raekoja ees juba terve talve, ent laupäeval saab jää peal ka tantsumuusika saatel puusi nõksutada. Foto: Kristjan Teedema

Eesoleval laupäeval, 17. veebruaril kell 18–22 toimub Tartu raekoja ees uisuväljakul jäädisko. Selleks on DJd valmis pannud kõige kuumemad ja ägedamad laulud, mis tulevad esitamisele nelja tunni jooksul. Iga DJ laseb muusikat oma eelistuste järgi ning kuulda saab sedagi, milline muusikamaitse on Tartu abilinnapeal Raimond Tammel.

Esimesena mängib eeskätt nooremalt publikule mõeldud muusikat kultuuripealinna Tartu 2024 programmi Extended noor ja mullu aasta noorsootöö tegijaks tunnustuse pälvinud Kerttu Vau.

Teine DJ ja üllatuskülaline on Emajõelinna üks tähtsamaid mehi, abilinnapea Raimond Tamm, kes tutvustab oma lemmikpalasid  kell 20–20.45.

Kell 21 loob meeleolu Karl Killing, kes on teadagi viimaste aastate kuumim ning tahetum artist. Karl mängib nii enda loomingut kui ka playlist'ist teiste artistide palasid. Ürituse korraldaja Helen Toomsalu kommenteeris, et Karl Killing on noorte seas üks populaarsemaid artiste, keda tahetakse esinejaks pea igale üritusele.

Jäädisko on tasuta. Kaasa võib haarata oma uisud, kuid loomulikult on avatud ka raeplatsi uisulaenutus, kust endale sobiv paar leida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles