Teenetemärgi pälvinud Mustvee kultuurijuht: tähtis on olla kohapeal

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Mustvee kultuurikeskuse juht Laidi Zalekešina pälvis presidendilt 2021. aastal kauni kodu tiitli, nüüd lisandus Valgetähe V klassi teenetemärk.
Mustvee kultuurikeskuse juht Laidi Zalekešina pälvis presidendilt 2021. aastal kauni kodu tiitli, nüüd lisandus Valgetähe V klassi teenetemärk. Foto: Sille Annuk

President Alar Karis annab vabariigi aastapäeva eel teenetemärgi teiste seas ka Mustvee kultuurikeskuse juhile Laidi Zalekešinale. Lisaks piirkonna kultuurielu edendamisele on Zalekešina koos abikaasaga muutnud oma koduaia turismimagnetiks.

«Ma olen täiesti šokeeritud, olen hetkel täiesti endast väljas ... ma ei oska rääkidagi,» tunnistas Zalekešina telefonile vastates emotsioone varjamata. «ERRist sain ka just kõne, esimesed pisarad lahistasin neile.»

Mõni minut pärast kümmet postitas Zalekešina üks sõpradest Facebooki tema profiilile «Palju õnne!». «Ma ei saanud üldse aru, mis toimub, mis asi see on,» ütles Zalekešina. Sellele järgnes aga kõne rahvusringhäälingust ning siis oli asi selge. Pikaaegne Mustvee kultuurijuht on pälvinud president Alar Kariselt Valgetähe V klassi teenetemärgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles