Tartu linn müüb enampakkumisel kortereid

Veiki Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Linnavalitsus paneb Varakeskus.ee oksjonikeskkonnas enampakkumisele mitu linnale kuuluvat korterit.
Linnavalitsus paneb Varakeskus.ee oksjonikeskkonnas enampakkumisele mitu linnale kuuluvat korterit. Foto: Margus Ansu

Linnavalitsus paneb Varakeskus.ee oksjonikeskkonnas enampakkumisele mitu linnale kuuluvat korterit, mis vajavad põhjalikku remonti.

 

 

 

 

«Enamik müüki minevatest korteritest asub korteriühistutega puitmajades. Arvestades, et korterid ei vasta selliste eluruumide nõuetele, mida vajame eluaseme teenuse osutamiseks, on linnal otstarbekas need eluruumid võõrandada,» selgitas linnavarade osakonna juhataja Kunnar Jürgenson.

Kalevi tn 93–1 asuv ühetoaline ahiküttega korter (23 ruutmeetrit) asub Karlova linnaosas kahekorruselise elamu esimesel korrusel. Enampakkumise alghind on 31 000 eurot.

Kastani tn 147/149–6 ühetoaline ahiküttega korter (23 ruutmeetrit) asub teisel korrusel. Korteris on külm vesi, kuid puudub WC ja pesemisvõimalus. Enampakkumise alghind on 32 000 eurot.

Kesk tn 28–2 ühetoaline ahiküttega korter (20 ruutmeetrit) paikneb kahekorruselise elamu esimesel korrusel, enampakkumise alghind 29 000 eurot.

Kuu tn 10–4 ühetoaline ahiküttega korter asub Karlova linnaosas kahekorruselise elamu esimesel korrusel. Korteris on kraanikauss, WCd ega pesemisvõimalust pole, korteri kasutada on koridoris asuv kuivkäimla. Enampakkumise alghind 33 000 eurot.

Linda tn 16 korterid 3 ja 12 on ahiküttega kööktoad  (17 ruutmeetrit), mis asuvad puitelamu esimesel korrusel. Korterites on külm vesi, ühiskasutuses WCd asuvad koridoris, pesemisvõimalus puudub. Nii korterid kui ka elamu vajavad kapitaalremonti. Enampakkumise alghind on 23 000 eurot.

Sõpruse pst 1–24 asub Annelinnas viiekorruselise elamu viiendal korrusel. Korter on neljatoaline, keskküttega. Nii elamu tervikuna kui ka korteriomand vajavad ajakohastamiseks ulatuslikke ehitustöid. Enampakkumise alghind on 85 000 eurot.

Tagatisraha on kõigi korterite puhul 1000 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles