Selgub korvpalli meistriliiga põhiturniiri võitja

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Raadik (valges)
Rain Raadik (valges) Foto: Margus Ansu / Postimees

Kolmapäeval kell 19 visatakse Saku Suurhallis pall mängu Kalev/Cramo ja Tartu Ülikooli kohtumises, kus võrdsete võitude ja kaotuste arvuga meeskonnad panevad paika põhiturniiri esimese ja teise koha.

Et veerandfinaalide paarid on teada, siis on selge ka see, kellega lähevad kokku kolmapäevase mängu võitja ja kaotaja. Kui Tartu Ülikool võidab, siis on poolfinaali vastast oodata paarist Piimameister Otto/Rapla – TTÜ KK. Kui aga peaks jääma põhiturniiri teine koht, siis tuleb poolfinaali vastane paarist Rakvere Tarvas – Tallinna Kalev. Veerandfinaalid mängitakse kolme võiduni (esimene, kolmas ja vajadusel viies mäng põhiturniiril kõrgema koha saavutanud meeskonna koduväljakul).

Poolfinaalidega tehakse algust 20. aprillil ning seeriad mängitakse kolme võiduni – esimene, kolmas ja vajadusel viies mäng põhiturniiril kõrgema koha saavutanud meeskonna koduväljakul.

Et põhiturniiri lõpu ja poolfinaalseeria alguse vahele jääb paar nädalat, siis teeb Tartu Ülikooli korvpallimeeskond sellel ajal ühe treeninglaagri. 7. aprillil minnakse Pühajärvele, et poolfinaalideks vormi koguda Käärikul ja Otepääl.

TÜ korvpalliklubi teatas, et Vallo Allingu on saanud nüüd mõnda aega puhkust, ent sel nädalal liitus jalavigastuse järel taas treeningutega ning peaks kolmapäeval platsil olema. Rain Raadik kurtis täna sama vigastust, mis teda sügiselgi pikalt platsil eemal hoidis. Tema saatus selgub pärast arstil käimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles