Lokaalid ning toidukohad avapeo nädalavahetusele suuri lootusi ei pane

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Lusti ja lillepidu täna pärastlõunal Pirogovi lokaalis polnud, kuid samanimelised Tartu 2024 joogid olid menüüsse küll jõudnud. Pirogovis töötav Mona Lehes märkis, et need joogid on täitsa minev kaup, kui pakkuda.
Lusti ja lillepidu täna pärastlõunal Pirogovi lokaalis polnud, kuid samanimelised Tartu 2024 joogid olid menüüsse küll jõudnud. Pirogovis töötav Mona Lehes märkis, et need joogid on täitsa minev kaup, kui pakkuda. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Tartu 2024 meeskond teeb lõpuspurti selleks, et reede õhtul toimuv Euroopa kultuuripealinna avapidu saaks väärikalt peetud. Linna lokaalides ja toidukohtades kulgeb töö neil päevil aga tavapärases taktis, sest kogemuste põhjal praegu suurt rahvamassi pole oodata.

Aasta esimene kuu on baaridele keerukas eelkõige jõulude ja aastavahetuse tõttu, mis on paljude inimeste rahakotti tühjendanud, selgitas lokaali Pirogov omanik Mario Pizzolante.

Samuti ei saa eirata majanduskriisi ja tõusnud makse. «See on kurb kuu, aga loodetavasti tuleb kultuuripealinna tõttu siiski rohkem rahvast,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles