Majutajad Tartu 2024 avapeost: seda ei saa Rally Estoniaga võrrelda

Kristofer Seema
, reporter
Copy
Dorpati ning Lydia hotellis täidavad eeloleval nädalalõpul suure osa tubadest Tartu 2024 avapeoga seotud inimesed või ametliku kutse saanud külalised.
Dorpati ning Lydia hotellis täidavad eeloleval nädalalõpul suure osa tubadest Tartu 2024 avapeoga seotud inimesed või ametliku kutse saanud külalised. Foto: Kristjan Teedema

Euroopa kultuuripealinna tiitliaasta Tartus ja Lõuna-Eestis algab 26. jaanuaril südalinnas avatseremooniaga «Kõik on kokku üks!». Tegu on suursündmusega, mis võiks täita kõik siinsed hotellid ja kodumajutused. Milline on tegelik seis?

Hotellide Lydia ning Dorpat müügi- ja turundusjuht Angela Järg sõnas, et eeloleval nädalavahetusel on nende juures ööbijatest suur protsent Tartu 2024 avapeoga seotud inimesed või ametliku kutse saanud külalised.

«Ainult üksikud toad on veel saadaval,» ütles Angela Järg. «Tartusse saabub terve aasta vältel palju külalisi. Paljud reisifirmad on oma programmi lisanud kultuuripealinna külastamise. Selles valguses on näha, et huvi kasvab ja päringute hulk on samuti suurenenud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles