Linnavalitsus sulgeb kümme aastat tegutsenud lastehoiu karmide tuleohutusnõuete tõttu (4)

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Lotte lastehoidu aadressil Jaama 123 värava lukustatud riiv enam ei aita ning lastel tuleb sealt jäädavalt ära minna käimasoleva õppeaasta lõpus.
Lotte lastehoidu aadressil Jaama 123 värava lukustatud riiv enam ei aita ning lastel tuleb sealt jäädavalt ära minna käimasoleva õppeaasta lõpus. Foto: Margus Ansu

Tartus Jaamamõisas tegutseva Lotte lastehoiu maja rendileping lõpeb tänavu 31. juulil. Uute tuleohutusreeglite järgi ei sobi maja mõned ehitusmaterjalid aga enam laste hoidmiseks. Tartu linnavalitsus on otsustanud rendilepingu lõpetada ega otsi lastehoiule uusi ruume, sest haridusosakonna hinnangul lastele kohti jagub.

Lotte lasteaia allasutusena tegutsev Lotte lastehoid oleks tänavu septembris tähistanud kümnendat tegutsemisaastat. Hoid tegutseb väikeses eramajas aadressil Jaama 123, kus alumisel korrusel on mängutuba, kaks riietusruumi ja tualett. Teisel korrusel on kaks magamistuba, mänguruum ja tualett. Mudilastele on õues suur liivakast, kiiged ja ronila-liumägi. Õues on viljapuud, marjapõõsad ning lillepeenrad.

Uut luba ei tule

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles