Päevatoimetaja:
Richard Särk

INTERVJUU Urmas Klaas: Tartul läheb praegu hästi, aga kriisideks tuleb valmistuda

Copy
Just nimelt praegu, kui majanduses on keerulised ajad, peab linn tegema vajalikke investeeringuid, ütles Tartu linnapea Urmas Klaas. «Jah, meie teeme neid laenuraha eest, meil on see võimalik, meil on võime laenu võtta ja seda teenindada,» lisas ta.
Just nimelt praegu, kui majanduses on keerulised ajad, peab linn tegema vajalikke investeeringuid, ütles Tartu linnapea Urmas Klaas. «Jah, meie teeme neid laenuraha eest, meil on see võimalik, meil on võime laenu võtta ja seda teenindada,» lisas ta. Foto: Margus Ansu

Tartu linnapea Urmas Klaas kirjeldas oma teisipäeva nii: hommikul intervjuu välisajakirjanikule, siis kriisikomisjoni koosolek, siis veel kaks intervjuud. Tartu on pildil, aga aeg ärev.

On kultuuripealinna aasta algus, Finnair alustas sel nädalal Tartu lendudele piletimüüki, õpetajate streik jääb Tartus maksimaalselt kolmepäevaseks, sest on saavutatud kollektiivlepe. Kuidas Tartul läheb?

Kui tsiteerida Eesti Ekspressi, mis ühe oma uusaastasoovi sõnastas nõnda: «Et pealinn oleks sama äge kui Tartu», siis läheb meil hästi. Tartul on ees harukordne võimalus koos 19 Lõuna-Eesti omavalitsusega täita Euroopa kultuuripealinna vastutusrikast rolli, see on meile suur võimalus, aga ka suur väljakutse.

Tagasi üles