Võimlemisklubi Janika koondrühm tegi Gymnafesti finaalis puhta töö

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Pea saja võimlemisklubi Janika võimlejaga, kes Gymnafestil ühise kava esitasid, oli festivaliks keeruline valmistuda, sest treeningajad vajasid palju klapitamist. Suur vaev tasus aga ära, sest tasuks saadi üldvõit.
Pea saja võimlemisklubi Janika võimlejaga, kes Gymnafestil ühise kava esitasid, oli festivaliks keeruline valmistuda, sest treeningajad vajasid palju klapitamist. Suur vaev tasus aga ära, sest tasuks saadi üldvõit. Foto: VK Janika

Eesti suurima võimlemisfestivali Gymnafest finaal tõi möödunud laupäeval Emajõelinna Tartu ülikooli spordihoonesse nii Eestist, Leedust kui ka Soomest üle 700 osaleja. Edukaimad olid kohalikud võimlejad, sest parimate seas olid nii VK Rütmika kui VK Janika rühmad. Viimasest klubist tuli ka üldvõitja ja rahva lemmik.

Harrastusvõimlemise festivali finaali jõudis 37 rühma, kes võtsid mõõtu erinevates vanuseklassides. Samas selgus ka üldvõitja, kelleks žürii valis võimlemisklubi Janika koondrühma, kes esitas kava pealkirjaga «Galaktika». Sama etteaste osutus ka publiku lemmikuks ja sai parima kompositsiooni auhinna.

Seda enam, et tiitel nopiti ka festivali üldarvestuses, õnnestus võistlus klubi jaoks väga hästi, leidis võimlemisklubi Janika tegevjuht Tuulika Mölder. Ka oli võit eriline seetõttu, et kavas lõi kaasa klubi kogu rühmvõimlemise osakond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles