Sadu Tartu valla majaomanikke ähvardab lumevangi jäämine (3)

Veiki Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Jüri Horunži ja Maie Meriste pidid läinud reedel Võibla külas oma tallu jõudmiseks läbi lume sumpama. Põhjus selles, et nad pole ametlikult Tartu valla elanikud.
Jüri Horunži ja Maie Meriste pidid läinud reedel Võibla külas oma tallu jõudmiseks läbi lume sumpama. Põhjus selles, et nad pole ametlikult Tartu valla elanikud. Foto: Veiki Ojaperv

Eelmise nädala lõpus sai kirjade järgi Tartus elav, aga Tartu vallas Võibla külas talu pidav vanapaar halva üllatuse osaliseks: pärast suurt lumesadu olid külavaheteed küll kenasti puhtaks lükatud, kuid viimased paarsada meetrit nende talu juurde olid lumest puhastamata.

Tartu vald on omakorda hädas tuhandete inimestega, kes ootavad vallalt teenuseid, nagu näiteks lumelükkamine, kuid valla elanikuks end registreerida ei taha. Probleemiga tegelemiseks on vald ühe abinõuna kasutusele võtnud lumelükkamise kaartide uuendamise, mille tõttu jääb osa erateega majapidamisi lumevangi.

Piisab sissekirjutusest

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles