Vald jättis vanapaari talu juurde paarsada meetrit lumest lahti lükkamata (10)

Veiki Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Võibla külas talu pidavad Jüri Horunži ja taamal paistev Maie Meriste pidid reedel oma majapidamisse jõudmiseks paarsada meetrit läbi lume sumpama. Seda põhjusel, et nad pole ametlikult Tartu valla elanikud.
Võibla külas talu pidavad Jüri Horunži ja taamal paistev Maie Meriste pidid reedel oma majapidamisse jõudmiseks paarsada meetrit läbi lume sumpama. Seda põhjusel, et nad pole ametlikult Tartu valla elanikud. Foto: Veiki Ojaperv

Tartust veidi maad Jõgeva poole Võibla külas talu pidav vanapaar sai reedel jälle halva üllatuse osaliseks: pärast kõva lumesadu olid külavaheteed küll kenasti puhtaks lükatud, kuid viimased paarsada meetrit nende talu juurde olid lumest puhastamata.

Tartu vallas Võibla külas on sahamees töötanud üsna kummaliselt. Talude juurde viiv tee on kenasti puhas, kuid äkki lõpeb puhastatud teelõik Jüri Horunži ja Maie Meriste naabermaja juures sirge peal lihtsalt ära. Jälgede järgi on näha, et traktorist on seal ringi keeranud ning minema sõitnud.

Reede hommikul jäi vanapaar täbarasse olukorda, kui talu lähedale jõudes tuli neil oma auto 200 meetri kaugusele parkida ja läbi paksu lume jala edasi sumbata. Nii Maie Meriste kui ka Jüri Horunži on üle 80-aastased ning puusaoperatsiooni ootav Horunži käib jalutuskepiga.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles