Meedialiidu tegevjuhina asub tööle Väino Koorberg

Tartu Postimees
Copy
Väino Koorberg
Väino Koorberg Foto: Konstantin Sednev

Eesti meediaettevõtete liidu tegevjuhina asub jaanuari lõpus tööle Väino Koorberg, kes on pikka aega olnud Õhtulehe peatoimetaja ning tegeleb ajakirjanike ja ajakirjandustudengite koolitamisega.

Meedialiidu nõukogu esimehe Toomas Tiiveli sõnul saab liit uueks juhiks väga tugeva valdkonna eksperdi, kelle eestvedamisel jätkatakse tööd ajakirjandusvabaduse hoidmise, sektorile ausate konkurentsitingimuste tagamise ja Eesti inimeste meediateadlikkuse suurendamise nimel. «Tahan tänada ka Merle Viirmaad, kes viimase nelja aasta jooksul on meedialiitu küllaltki turbulentsetes oludes edukalt juhtinud,» lisas Tiivel.

«Meedialiit pole kunagi olnud üksnes oma liikmesettevõtete ühishuvide edendaja, vaid mänginud väga olulist rolli ka Eesti ajakirjanduse üldise kvaliteedistandardi seadmisel ning ajakirjanike ühiste väärtuste – usaldusväärsuse, professionaalsuse, sõltumatuse ja ühiskondliku vastutustunde – kaitsmisel, hoidmisel ja edendamisel. Müra täis inforuumis on see roll muutunud järjest olulisemaks,» ütles Väino Koorberg.

Praegu teeb Koorberg Kuku raadios iganädalast saadet «Olukorrast ajakirjanduses» ning on Tartu ülikooli ühiskonnateaduste instituudi külalislektor.

Meedialiidu senine tegevjuht Merle Viirmaa-Treifeldt jätkab juhtimis-coach'ina ja EBSi coaching'u õppejõuna.

Eesti meediaettevõtete liit on meediakanalite ühistes huvides tegutsev organisatsioon, mille liikmeskonda kuuluvad ajalehed, ajakirjad, portaalid ning tele- ja raadiokanalid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles