Ilmatsalu jäärajale võivad rallihuvilised pakase jätkudes pääseda juba varsti

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Tartu. Eesti.23JAN22-
Ilmatsalu paisjärvel on avatud jäärada
Foto: Kristjan Teedema/Tartu Postimees
Tartu. Eesti.23JAN22- Ilmatsalu paisjärvel on avatud jäärada Foto: Kristjan Teedema/Tartu Postimees Foto: Kristjan Teedema

Aastate jooksul on Ilmatsalus traditsiooniks saanud jäärada, mille peal saavad juba kogenud ning ka algajad juhid oma libedasõidu oskusi lihvimas käia. Teisipäeval andis linnavalitsus loa ka tänavu sinna jäärada rajada ning kui külmakraade jätkub, võib rajal juba üsna pea külg ees libisevaid autosid näha.

Tartu linnavalitsus kiitis teisipäeval heaks Ilmatsalu Motohobi MTÜ taotluse kasutada tänavusel talvel Ilmatsalu paisjärve, et rajada sinna autode jäärada treeningsõitude ja võistluste korraldamiseks.

Ilmatsalu Motohobi MTÜ juhatuse liige Meelis Martinfeld rääkis, et iga päev mõõdetakse jää paksust. «Ilmad on külmad ja lund ei ole paar päeva juurde sadanud, seega saab jää kiiresti pakseneda. Kui nii edasi läheb, saame ehk juba nädalavahetusel minna rada proovima ja peale seda saame loodetavasti ka kõik teised rajale lubada,» teatas Martinfeld kolmapäeva pärastlõunal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles