Salvest toetab sünnitusmajadele vajaliku varustuse soetamist

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Salvest AS alustas koostööd SA Sünnitusmajade Fondiga, et toetada üle Eesti sünnitusmajade sihtotstarbelisi tegevusi ja vajalike seadmete oste.
Salvest AS alustas koostööd SA Sünnitusmajade Fondiga, et toetada üle Eesti sünnitusmajade sihtotstarbelisi tegevusi ja vajalike seadmete oste. Foto: Sille Annuk

Eesti toiduainetööstuse ettevõte AS Salvest alustas koostööd SAga Sünnitusmajade Fond. Eesmärk on toetada üle terve Eesti paiknevaid sünnitusosakondi vajalike vahenditega.

Salvesti turundus- ja tootearendusjuhi Kristel Vilipuu sõnul alustas Tartu ettevõte koostööd sünnitusmajade fondiga, sest on oluline, et iga lapse ilmaletulek oleks võimalikult turvaline. «Iga Põnni piimasegu ostuga anname oma panuse selleks, et lisaks vanemate armastusele, asjatundlikele tohtritele ja hoolitsevatele ämmaemandatele oleks elu algusele toeks nüüdisaegne keskkond ja uuenduslikud seadmed. Soovime, et uut elu alustades tunneksid nii ema kui ka laps end võimalikult hoitult ja turvaliselt,» rääkis ta.

Ta lisas, et lapse sünd on suur vastutus, milles ei ole tühiseid küsimusi ega väikesi muresid. Sünnitusmajad muutuvad küll järjest modernsemaks ning personal professionaalsemaks, kuid paraku ei jõua riik kõiki sünnitusmaju vajalikus ulatuses rahastada, mistõttu ei pruugi vajalik abi kõikidele sünnitusmajadele alati garanteeritud olla. Selle jaoks loodud sihtasutuse eesmärk on toetada iga uue elu algust, varustades sünnitusmaju moodsate seadmete ja vajalike personali koolituskursustega.

«Iga lapse sünd on oluline ning teame, et see nõuab tohutut pingutust nii sünnitajalt kui ka sünnitusmaja personalilt. Sealjuures mängib olulist rolli inimest ümbritsev tugisüsteem. Soovime, et sünnitusmajade fond jõuaks annetustega kõikide sünnitusmajade, värskete vanemate ja uute ilmakodanikeni, kelleni üldine rahastus piisavas koguses ei jõuaks,» lisas Vilipuu.

«Täname Salvestit panuse eest toiduainetööstuses, pakkudes kvaliteetseid ja maitsvaid lastetoite, ning ka tuleviku annetuste eest, mille abil saame toetada sünnitusmaju kõige innovaatilisemate lahenduste ja kriitiliste vajadustega. Nii nagu toiduainetööstuses on parima toidu valmistamiseks vajalikud nüüdisaegsed seadmed, on uued abivahendid väga olulised ka sünnitusmajades, et iga beebi saaks maksimaalset hoolt. Saadud toetustega anname olulise panuse, et pakkuda sünnitajatele ja vastsündinutele vajalikku tuge ning turvalist tunnet,» ütles SA Sünnitusmajade Fond juhatuse liige Laine Randjärv.

Lisainfot SA Sünnitusmajade Fond tegevuse kohta leiab fondi kodulehelt https://aitaalustadaelu.ee.

Oma panuse andmiseks sünnitusmajade ning vastsündinute terviseks külasta lehte https://aitaalustadaelu.ee/toetan-fondi/.

Sünnitusmajade fond on 2000. aastal loodud Pelgulinna sünnitusmaja toetusfondi õigusjärglane. Fondi missioon on anda heade toetajate abiga oma panus selleks, et lisaks vanemate armastusele, asjatundlikele tohtritele ja hoolitsevatele ämmaemandatele oleks elu algusele toeks ka nüüdisaegne keskkond ning targad aparaadid abivahenditeks.

1946. aastal Tartus tegevust alustanud Salvest on tugevate traditsioonidega Eesti toiduainetööstuse ettevõte. Salvest kasutab tootmises võimalikult palju kodumaist toorainet ning panustab aktiivselt ka mahetootmise arengusse Eestis. Salvesti 32 000 ruutmeetri suuruses tehasekompleksis töötab üle 190 inimese, kes valmistavad eestimaalaste seas armastatud kvaliteetseid tooteid, nagu supid, konservkurgid, kastmed, ketšupid, Põnni lastetoidud, Meie Mari moosid ja Smushie smuutid.

Allikas: AS Salvest

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles