Pubid ja restoranid suunavad kliendid aastavahetusel tänavale

Kristofer Seema
, reporter
Copy
Restoran La Dolce Vita.
Restoran La Dolce Vita. Foto: Laila Kaasik

Enne kui saab aastavahetusel lähedastega šampanjapudelitel korgid avada, tuleb kõht korralikult täis süüa. Mis on oma klientidele varuks Tartu restoranidel ja pubidel?

Pubide Pahad Poisid, RP9 ja Chaplin juhatuse liige Jaan Tammeorg tunnistas, et neil on iga aastavahetus täismaja, aga kliendid reserveerivad lauad täiesti viimasel hetkel.

«Meie läheme muidu pühapäeviti kinni kell 23, aga aastavahetusel oleme südaööni lahti. Pärast seda läheb rahvas üldiselt välja. Palju on selliseid, kes ei pane lauda kinni, vaid tulevad lihtsalt aega veetma, ja siis on maja lõpuks rahvast ikka täis,» ütles Tammeorg,

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles