Loodusmuuseum kutsub tutvuma loomade eluga talvel

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Kuigi looduses teeb karu praegu uinakut, on Elistvere loomapargis võimalik pruunkaru näha ka talvel. Loodusmuuseumi loomapäeval saab aga ronida karukoopassse.
Kuigi looduses teeb karu praegu uinakut, on Elistvere loomapargis võimalik pruunkaru näha ka talvel. Loodusmuuseumi loomapäeval saab aga ronida karukoopassse. Foto: Margus Ansu

Tartu ülikooli loodusmuuseum kutsub õpilasi koolivaheajal uurima loomade elu talvel ning maailma loomastikku. Looduspäev on 4. jaanuaril kell 11–14 loodusmuuseumis.

Looduspäeval toimub kaks põnevat õpituba. Uuritakse Eesti loomade talviseid tegevusi, sealhulgas nende tegevusjälgi, toitumisharjumusi ja pesitsuspaiku külmemal perioodil. Loodusmuuseumi elavnurgas saab lähemalt tutvuda lemmikloomadega, nagu kilpkonnad, putukad, maod, gekod, leeguan ja kalad. Huvitavat tegevust leiab karutoas, kus saab kokku panna loomapuslesid, ronida karukoopasse ja kuulata karuhääli.

Looduspäev «Loomade elu talvel» toimub 4. jaanuaril kell 11–14 Tartu ülikooli loodusmuuseumis (Vanemuise 46). Osalema on oodatud 7–14-aastased õpilased.

Vajalik on varem osalemisest teada anda telefonil 737 6076 või e-kirjaga loodusmuuseum@ut.ee. Osalustasu lapse kohta on kuus eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles