Esietendub Rein Paku autorilavastus «Inimese parimad sõbrad»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Pakk.
Rein Pakk. Foto: SCANPIX

Laupäeval, 31. märtsil tuleb Vanemuise väikeses majas vaatajate ette Rein Paku autorilavastus «Inimese parimad sõbrad».

«Minu näidend põhineb tõsielul, iseasi, mis tõsielu see on. Karakterid on küll välja mõeldud. Vähemalt nii mulle tundub. «Inimese parimad sõbrad» on draama, milles kolm tegelast moodustavad armastuskolmnurga. Huvitav mees, ilus naine ja mehe truu sõber. Mees on sisearhitekt. Naine on kodune. Mees hakkab naise kodu kujundama. Ja sõber on truu, aga armastus on ootamatu nagu alati. Ja vahel, nagu ka seekord, on armastus lausa uskumatu,» tutvustas uut lavastust Rein Pakk.

Lisaks Rein Pakule on näidendi «Inimese parimad sõbrad» aidanud lavale tuua lava- ja kostüümikujunduse autor Annika Pakk, video- ja helikujunduse ning muusikalise kujunduse autor Henry Griin ja valguskujundaja Imbi Mälk.

Etendustes teevad kaasa Liina Olmaru, Karol Kuntsel ja Andres Mähar. «Inimese parimad sõbrad» on kevadisel hooajal mängukavas neli korda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles