Gaute Kivistik tuleb Tartu jõululinna õnnetina valama

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Tartu jõululinnas leidub tegevust väiksematele ja suurematele tartlastele ning Tartu sõpradele. Näiteks saab seal sel nädalal tulevaks aastaks õnnetina valada.
Tartu jõululinnas leidub tegevust väiksematele ja suurematele tartlastele ning Tartu sõpradele. Näiteks saab seal sel nädalal tulevaks aastaks õnnetina valada. Foto: Sille Annuk

Pühadejärgne nädal kulgeb Tartu jõululinnas rahulikus rütmis, ent kulmineerub aastavahetuse valgusetendustega Vabaduse puiesteel. Veel enne toimub seal aga palju põnevat, näiteks saab jõululinnas hoolimata juba möödunud pühadest meisterdada kuuseehteid, aga ka eesootavaks aastaks tina abil endale õnne ennustada.

Täna, 27. detsembril kell 18–19 toimub uisuplatsil iganädalane tasuta uisutund, kuhu oodatakse nii algajaid kui ka juba kogenud uisutajaid. Homme kell 16–19 kutsub Tartu noorsootöö keskus kuuseehteid meisterdama.

Laupäeval, 30. detsembril kell 18–19.30 naaseb jõululinna Gaute Kivistik, kes aitab õnnetina valamise järel lahti harutada ka kõige keerulisemad uue aasta ended.

Aastavahetuse programm rullub Vabaduse puiesteel lahti 31. detsembril kell 23.30, mil algab valgusetendus «Maakene». Sellele järgnevad linnapea ja presidendi videotervitused ning ühine uue aasta väljakuulutamine. Pärast keskööd saab nautida etendust «Kuukene» ja kell 1 läheb kordamisele «Maakene».

Tartu jõululinn on avatud kuni setode talsipäevani, 7. jaanuarini. Kogu jõululinna programmi leiab kodulehelt https://tartukorraldab.ee/.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles