Turu-uuring näitab: jõulude eel oleks tarvis sajajalgseid sigu

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Tartu turuhoone Leopoldi lihaleti perenaine Maria Bodnarjuk ütles, et praetükki ei pea ostma vahetult enne pühi, väärt liha seisab õigesti hoiustades värskena julgelt pea nädal aega.Eili Arula
Tartu turuhoone Leopoldi lihaleti perenaine Maria Bodnarjuk ütles, et praetükki ei pea ostma vahetult enne pühi, väärt liha seisab õigesti hoiustades värskena julgelt pea nädal aega.Eili Arula Foto: Eili Arula

Kuigi nädala lõpus on jõululaupäev, ei olnud eile pärastlõunal Tartu turuhoones veel suurt tunglemist. Lihakauplejate hinnangul läheb seal mölluks ilmselt reedel, kuid müüjad tunnevad, et tänavu on ostjad varasemate pühadega võrreldes veidi tagasihoidlikumad.

Inimeste ostujõud on pisut langenud, ollakse valivamad, tõdes turuhoone Leopoldi lihaleti perenaine Maria Bodnarjuk. Ka on ostja teadlikum. «Ei taheta toidukraami ära visata, pigem ostetakse veidi vähem, kardetakse vist ülesöömist,» lisas ta.

Sama hind

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles