Prügifirma sulges haiguste pärast Tartus klienditeeninduse

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Eesti Keskkonnateenuste Tartu klienditeeninduspunkt Tähe tänaval, mis praegu on külastajatele suletud.
Eesti Keskkonnateenuste Tartu klienditeeninduspunkt Tähe tänaval, mis praegu on külastajatele suletud. Foto: Margus Ansu

Kogu Tartus prügi vedav AS Eesti Keskkonnateenused sulges viirushaiguste leviku tõttu Tähe tänaval asuva klienditeeninduspunkti. Seal ei saa lepinguid sõlmida või muuta vähemalt jõulupühade lõpuni. Ka ei väljastata samal ajal konteinereid.

Eesti Keskkonnateenuste Tartu klienditeenindus on suletud olnud juba mitu päeva. Seda seetõttu, et kuna klienditeenindajad puutuvad kokku paljude inimestega, on kollektiivi tabanud koroonasse ning ehk ka grippi haigestumiste laine, selgitas Eesti Keskkonnateenuste lõunaregiooni juht Mart Laidmets. Nii napib klienditeeninduses töötajaid, et tavapärase graafiku järgi töötada.

Praeguse seisuga on ettevõtte klienditeenindus suletud vähemalt 26. detsembrini, kuid kui haigestumisi on siiski palju, võib see olla kinni uue aasta esimeste päevadeni.

Kliendid aga teenindamata ei tohiks jääda. Laidmets ütles, et seni saab Eesti Keskkonnateenustega kontakti telefonil 738 6700 ning e-aadressil tartu@keskkonnateenused.ee. Infot saab vaadata ka firma veebilehelt.

Aga haigestumiste ning võimalike rohkemate telefonikõnede tõttu võtab praegu kirjadele vastamine tavapärasest kauem aega. Samuti võib tavapärasest pikem olla kõnede ooteaeg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles