BMX-krossi karikavõistluste teisel etapil jäi uue rajarekordi sõitnud rattur võiduta

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Et finaalsõidud on tihti tasavägised, ilmestas seegi, et meeste kullaheitluses olid ratturid poolel rajal veel kõik külg-külje kõrval.
Et finaalsõidud on tihti tasavägised, ilmestas seegi, et meeste kullaheitluses olid ratturid poolel rajal veel kõik külg-külje kõrval. Foto: Jaan Veeranna

Möödunud nädalavahetusel peeti 13. korda toimuvate Tartu linna talviste karikavõistluste BMX-krossi teine etapp, kus esimeselgi etapil rajarekordi sõitnud Joonas Vaikmäe uuendas tippaega veelgi. Ka sõitis 15–16-aastaste arvestuses uue rajarekordi Markus Mõttus.

Joonas Vaikmäele algas teine etapp edukalt, sest laupäeval toimunud ajasõitudes sai ta ringi ajaks 12,21 sekundit, mis on uus rajarekord. Ühtlasi kuulus Vaikmäele ka eelmine parim aeg 12,27 sekundit, mille ta tegi esimesel etapil novembri lõpus.

Kui toona suutis Tartu Velo rattur parim olla ka võistluste teisel päeval finaalsõidus, siis nüüd nii hästi ei läinud ning tal tuli leppida teise kohaga. Vaikmäe ees napsas etapivõidu tema klubikaaslane Rikojan Tugedam. Kolmanda koha sai samast klubist Pärtel Valge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles