Euroopa kinovõrgustik tunnustas Elektriteatri juhti aasta ettevõtja tiitliga (1)

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Elektriteatri juhi Andres Kautsi sõnul on väga hea meel saada tunnustuse osaliseks just oma kolleegide ehk teiste kinode hulgas.
Elektriteatri juhi Andres Kautsi sõnul on väga hea meel saada tunnustuse osaliseks just oma kolleegide ehk teiste kinode hulgas. Foto: Mana Kaasik

Euroopa väärtfilmikinosid ühendav kinovõrgustik Europa Cinemas nimetas oma liikmeskonda kuuluva üle 1200 kino juhtijate hulgast Tartu Elektriteatri juhi Andres Kautsi aasta ettevõtjaks.

Sellega tunnustab Europa Cinemas Tartu Elektriteatri tegevust Euroopa kinokunsti esile tõstmisel selle rikkuses ja mitmekülgsuses. Elektriteatri juhi Andres Kautsi sõnul on väga hea meel saada tunnustuse osaliseks just oma kolleegide ehk teiste kinode hulgas. «Auhind antakse üle küll kino juhile, kuid on mõeldud tunnustuseks tervele kino meeskonnale,» ütles Kauts.

«Oleme tänulikud Elektriteatri publikule, kes tööd väärtuslikuks peavad ja on aidanud meil siia jõuda,» sõnas Kauts. «Meil on rõõm, et publik külastab Elektriteatrit aina rohkem ja käesolev aasta lõppeb meie jaoks taas kõigi aegade publikurekordiga.»

Üks parima ettevõtja tiitli pälvimise tingimusi on innovaatiliste lahenduste rakendamine kinopidamises. Europa Cinemas tõstis eraldi esile Tartu Elektriteatri välja töötatud väikekinotarkvara Kinola, mis muudab kinode haldustöö kergemaks. «Elektriteater on alati otsinud erinevaid võimalusi ja uuenduslikke lahendusi. Mõned aastad tagasi võtsime vastu otsuse arendada välja kinode haldustarkvara, mida saaksime edasi müüa ka teistele kinodele üle Euroopa ja miks mitte ka üle maailma,» rääkis Kauts.

Europa Cinemase tegevjuht Fatima Djoumer tuleb jaanuari lõpus Tartu Elektriteatrisse auhinda kätte andma.

Europa Cinemas jagab iga aasta oma võrgustiku kinode hulgas auhindu kolmes kategoorias: parim programm, parim noorteprogramm ning aasta ettevõtja. Eestis kuulub Europa Cinemase võrgustikku viis kino: Tartu Elektriteater, Tallinna kinod Sõprus ja Artis, Võru kino Kannel ja Kuressaare Thule kino.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles