Linnavalitsus laseb vaesel ajal terved pingid uute vastu vahetada (2)

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Rüütli tänava kõrge seljatoega pingid on ajale ja kasutajatele vastu pidanud 19 aastat. Nüüd laseb Tartu linnavalitsus need pingid välja vahetada uute ja madalamate vastu, sest uued sobivat paremini linna ühe tihedama kergliiklusega uulitsa uue kontseptsiooniga. 
Rüütli tänava kõrge seljatoega pingid on ajale ja kasutajatele vastu pidanud 19 aastat. Nüüd laseb Tartu linnavalitsus need pingid välja vahetada uute ja madalamate vastu, sest uued sobivat paremini linna ühe tihedama kergliiklusega uulitsa uue kontseptsiooniga. Foto: Kristjan Teedema

Kesklinnas Rüütli tänaval aastaid rahvast truult teeninud, just sellele tänavale pärast suurt ümberehitust aastal 2004 kavandatud ning tellitud kõrge seljatoega pingid peab välja vahetama uute ja minimalistlikumate vastu, otsustas Tartu linnavalitsus. Seda hoolimata tõsiasjast, et silma järgi on pingid terved ning Tartu linnavalitsus otsib pingsalt kokkuhoiukohti, sest linn elab suuresti vaid laenurahaga.

Kuigi praegused pingid pole oma elu veel sugugi ära elanud, on linnavalitsuse ruumiloome osakonna töötajad siiski seisukohal, et Tartu peatänavale tuleb paigaldada tavapärase väljanägemisega 22 riisikestadest tehtud pinki.

Massiivsed istekohad

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles